Azami Süre Sonunda Derse Yazılma İşlemleri

AZAMİ SÜRE SONUNDA DERSE YAZILMA İŞLEMLERİ

1-5 Ekim 2018 tarihlerinde Azami Süre Sonu işlemleri için dilekçeli başvuru yapmış olanların durumları değerlendirilmiş olup, başarısız ders sayısı (FF-GR-DZ-ALMADI) toplam 5 ve daha az olanların derse yazılma yapmalarına karar verilmiştir.

1. Başarısız ders sayısı 1-5 kriterine uyan ve ekli listede isimleri bulunan öğrenciler 12 Ekim 2018 tarihine kadar İş Bankası Şubelerine giderek TC numaraları ile Katkı Paylarını yatırdıkları taktirde yine aynı tarihe kadar (12 Ekim 2018 Cuma) mesai saati içinde Okulumuz Öğrenci İşleri Birimlerine gelerek dilekçeli derse yazılma yapabilirler.

1. Başarısız ders sayısı 6 ve daha fazla olan öğrenciler ise EK SINAV 1   EK SINAV 2  sınavları sonrasında başarısız ders sayısını 5 ve aşağısına düşürdükleri taktirde kalan DZ ve ALMADI dersleri için derse yazılma yapabileceklerdir.

EK SINAV’lar sonunda derse yazılma hakkı kazananların şahsen okulumuz Bölüm Başkanlıklarına başvurmaları gerekmektedir.